Välj en sida

Köksrenovering Gävle

Ockelbo Allservice

Arbete inom bygg

Varmt välkommen till Ockelbo Allservice! Vår byggfirma finns till hands när man behöver hjälp med något inom bygg, måleri, trädgårdsarbete eller städning. Vi tar oss an både små och stora uppdrag, vi är också flexibla och kan anpassa arbetet efter kundens önskemål och behov. Med vårt arbete vänder vi oss till privatpersoner såväl som företag i Ockelbo och dess omnejd, bland annat Gävle.

Inom företaget har vi lång erfarenhet och omfattande kunskap som bidrar till att vi kan leverera kvalitativt arbete och fina resultat. Vår målsättning är att samtliga kunder som anlitar oss för hjälp ska bli 100 procent med arbetet och resultatet såväl som vårt bemötande. Därför arbetar vi alltid engagerat, noggrant och produktivt.

Behöver ni hjälp med något som vi erbjuder är ni varmt välkomna att kontakta oss, så kan vi tillsammans lägga upp en plan för arbetet. Ta gärna kontakt med oss om ni vill veta mer kring vad vi kan hjälpa just er med eller om ni har några andra frågor som ni vill ha besvarade.

Köksrenovering Gävle

Köksrenovering

Inom bygg har vi mångårig erfarenhet och gedigen kunskap. När det kommer till bygg arbetar vi men allt från snickerier till olika typer av renoveringar. Vi har kompetensen till att genomföra både badrums- och köksrenovering.

Måleri

Målning är ett annat område vi arbetar inom, även här besitter vi kunskap och har erfarenhet. Vad gäller målning erbjuder vi bland annat takmålning och fasadmålning, givetvis genomförs detta på ett tryggt och säkert sätt.

Övriga tjänster

Utöver bygg och måleri arbetar vi även med trädgårdsarbeten och städning. Tack vare vårt breda tjänsteutbud kan vi hjälpa våra kunder med omfattande arbeten, från start till slut. Välkommen till oss så hjälper vi er på bästa tänkbara sätt.